Groep 8

Op de Bossche Vakschool vinden we het belangrijk dat je met plezier naar school gaat en goed voorbereid wordt op het beroep dat je later gaat uitoefenen of de opleiding die je na deze school gaat kiezen. Medewerkers en leerlingen kennen elkaar. Bij je mentor kun je terecht als er iets is, op school of thuis.

Jouw talent telt. Op de Bossche Vakschool kun je kiezen wat het beste bij jou past en waar je echt goed in wilt worden. Al in de brugklas kun je aan de slag. Je leert zelfstandig werken. Onder goede begeleiding mag je veel zelf doen. Op school en tijdens stages en projecten.

Ook vinden we het belangrijk dat je kunt 'groeien'. Dat je de zorg en ondersteuning krijgt die je nodig hebt. De school biedt een veilig leef- en leerklimaat zodat je je positief kunt ontwikkelen en groeien naar zelfstandigheid. De Bossche Vakschool biedt onderwijs aan voor VMBO leerlingen op basis- en/of kader niveau.

Jij als groep 8 leerling staat nu voor een moeilijke keuze: naar welke school ga ik volgend jaar? Misschien is de Bossche Vakschool dan wel de school die het beste bij jou past. Hier vind je alle informatie die je kan helpen bij het maken van je keuze. We wensen je veel succes en wie weet tot ziens!.