Open dag

De open dag van de Bossche Vakschool is op

zaterdag 3 februari 2018 van 10.00 - 13.00uur.

Tijdens de open dag kun je de school komen bekijken. In de verschillende lokalen en praktijkruimtes kun je zien hoe het onderwijs op onze school plaatsvindt. Natuurlijk neem je ook een kijkje in de gymzalen en de aula! Alle vragen die jij - of je ouders- hebben mag je aan iemand van school stellen, wij staan die dag met veel mensen klaar om jou onze mooie school te laten zien. Kom wel op tijd want anders kun je misschien niet alles zien!

Tijdens de open dag kun je je ook inschrijven voor een van de snuffelstages die in februari 2018 worden georganiseerd. Op de snuffelstage kom je met heel veel andere groep 8'ers van scholen uit Den Bosch op een woensdagmiddag van 13.30 - 15.30 naar de Bossche Vakschool en daar doen we dan een soort proeflesje. Daar hoef je nog niets voor te weten en ook niet voor te kunnen! De snuffelstage is alleen bedoeld om jou zonder al die ouders en andere kinderen nog beter te laten voelen of de Bossche Vakschool de school is waar jij graag naar toe wilt gaan.

De snuffelstages vinden plaats op:

woensdag 7 februari van 13.30 - 15.00u

woensdag 21 februari van 13.30 -15.00u