U bent hier:   Bossche Vakschool > Home

Kaartverkoop 3Musketiers gestart
Bericht geplaatst op: 16-5-2017

De kaartverkoop voor alweer de 5e schoolmusical van de Bossche Vakschool en Van Maerlant is gestart!
De première zal zijn op donderdag 6 juli (20.00uur). Op vrijdag 7 juli (20.00u) en zaterdagmiddag 8 juli (14.30u) zijn de volgende uitvoeringen. Alle uitvoeringen vinden plaats in de gymzaal van de Bossche Vakschool.

De kaartjes kosten € 10,00 per stuk. De leerlingen mogen op vertoon van hun schoolpas eenmalig een kaartje kopen voor € 7,50. Voor het VIP diner op vrijdag 7 juli zijn geen kaarten meer beschikbaar; deze is al volledig uitverkocht!
Door de castleden zelf zijn er inmiddels in totaal al ruim 300 kaarten verkocht. Wacht dus niet te lang met een kaartje te kopen voor een van de drie voorstellingen!

Voor de generale repetitie op woensdag 6 juli (20.00uur) zijn er 75 kaarten beschikbaar voor leerlingen van de beide scholen. Leerlingen die graag een van deze kaartjes willen om de generale repetitie bij te wonen, kunnen deze persoonlijk ophalen bij mevr. Adhin (Van Maerlant) of de heer Van den Heuvel (Bossche Vakschool).

Klik hier voor de poster van de kaartverkoop voor de 3Musketiers