U bent hier:   Bossche Vakschool > Home

Einde schooljaar boekje
Bericht geplaatst op: 14-6-2017

Zo langzaam aan gaan we alweer naar het einde van het schooljaar toe. Altijd een periode met veel extra activiteiten en zaken die extra aandacht vragen. Om er voor te zorgen dat zowel ouders als leerlingen tijdig over alle informatie beschikken die nodig is in deze fase van het schooljaar, hebben we alles op een rij gezet in het einde schooljaar boekje.
En omdat tegelijkertijd ook weer gekeken wordt naar de start van het nieuwe schooljaar hebben we ook deze informatie  in dit boekje verwerkt.
Dan krijg je een "einde schooljaar 2016-2017 / start schooljaar 2017-2018 boekje"

Door de mentoren zal het boekje nog in de les met alle leerlingen worden besproken. Alle ouders krijgen het boekje per mail toegezonden. Mocht u het boekje kwijt zijn dan kunt u hier nog een exemplaar downloaden.