U bent hier:   VanMaerlant > De school > Nieuwsarchief

Alle deelnemers examen Anglia (Engels) geslaagd!
Bericht geplaatst op: 29-8-2017

Beste Anglia-leerlingen en ouders,

Vorig schooljaar hebben jullie deelgenomen aan het Anglia examen en je hebt dit met goed gevolg afgesloten. Uiteraard is dit een reden voor een officiële uitreiking van de certificaten. We zijn er als Van Maerlant ontzettend trots op dat 100% van onze deelnemers geslaagd is voor dit examen.

We zullen de certificaten gaan uitreiken op dinsdag 10 oktober 2017 om 19.00 uur in de aula op Van Maerlant. Natuurlijk hoef je niet alleen te komen: jullie mogen maximaal 2 personen meenemen naar de uitreiking.

Op deze avond horen jullie ook meer over een eventueel vervolg van Anglia dit schooljaar. We hopen dat er weer veel mensen zullen deelnemen en dat we weer zo'n fantastisch resultaat kunnen bereiken. Tot dinsdag 10 oktober 2017 om 19.00 uur!

Geef even door via de mail (anglia@vanmaerlant.nl) als je niet aanwezig kunt zijn.

Met vriendelijke groet,

Neeltje Appelhof Kim Colsters & Tanja Popma