U bent hier:   VanMaerlant > De school > Nieuwsarchief

Reactie directie n.a.v. politieonderzoek dood 14-jarige meisjes
Bericht geplaatst op: 6-6-2017

Net als alle mensen in Nederland zijn ook wij verschrikkelijk geschrokken van de berichten over de dood van twee meisjes van 14 jaar, Savannah en Romy. De meest verschrikkelijke boodschap die ouders kunnen krijgen. Ons medeleven gaat dan ook naar hen uit.

Twee minderjarige jongens zouden mogelijk betrokken zijn bij deze gebeurtenissen. Wij hebben inmiddels signalen ontvangen dat het hierbij zou gaan om een oud-leerling van onze school. Overigens hebben wij hier geen bevestiging van gekregen. Begrijpelijk, want de school is geen partij in deze trieste zaak. In verband met het belang van dat onderzoek, maar ook in het belang van de privacy van alle betrokkenen in de zaak, kunnen wij verder geen inhoudelijke reactie geven.