Mont Ventoux 2017

Om allerlei activiteiten mogelijk te maken voor onze leerlingen zijn wij steeds op zoek naar sponsors. Zo is het door de medewerking van verschillende sponsoren mogelijk gemaakt dat onze leerlingen het D&P-project 'Van Maerlant on the Mont Ventoux' in 2016 konden organiseren, wat een groot succes is geworden.

Ook dit jaar gaan we dit geweldige project weer organiseren met dit jaar als goede doel KIKA. Uw donatie hiervoor is van harte welkom. Ga daarvoor naar onze actiesite!

Verder zijn we ook nu weer op zoek naar bedrijven, organisaties en instellingen die ons willen helpen op welke manier dan ook. Wilt u of uw bedrijf onze school ook op de een of andere manier sponsoren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@vanmaerlant.nl

Klik hieronder voor meer informatie!

Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch