U bent hier:   VanMaerlant > Home

Miscommunicatie over juiste terugkomsttijd brugklaskamp
Bericht geplaatst op: 8-9-2017

Afgelopen woensdag kwamen de eerste klassen terug van brugklaskamp. Deze klassen waren wat vroeger terug dan gepland, wat sommige ouders (begrijpelijk) erg jammer vonden. Zij waren daardoor niet op tijd om hun zoon of dochter op te halen.

Bij de tweede groep, die vandaag terug kwam, hebben we dat proberen te voorkomen. Gisteren hebben we alle ouders een mail gestuurd waarin stond dat we de juiste aankomsttijd vandaag via onze website en sociale media bekend zouden maken. Dat hebben we ook gedaan, maar naar later bleek hebben veel ouders de mail  van gisteren niet ontvangen. Zij waren hier dus niet van op de hoogte. Wij betreuren dit ten zeerste en doen er alles aan om de oorzaak te achterhalen zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Onze excuses voor het ongemak.