U bent hier:   VanMaerlant > Home
  |  Inloggen

Article Details

Team Van Maerlant doet mee aan HomeRun 2018!
Bericht geplaatst op: 9-10-2017

Als school zijn we dagelijks bezig met de zorg voor onze leerlingen. Dat gaat vaak veel verder dan alleen de zorg voor onderwijs. De laatste jaren hebben we als team en op persoonlijk vlak ook allemaal onze zorgen gekend. Daardoor zijn we als team sterker geworden en nu willen we deze kracht gaan gebruiken voor hen die het zo hard nodig hebben! 

Om die reden hebben verschillende docenten en andere personeelsleden besloten om als team mee te doen aan HomeRun. Dit is een uniek hardloopevenement dat op 23 en 24 juni 2018 voor de tweede keer plaatsvindt. Het team, bestaande uit 10 lopers en meerdere begeleiders, rent die dag 240 kilometer in 24 uur. Dag en nacht, in weer en wind.  Door allerlei acties en sponsoring willen we zo geld ophalen voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen.

Van Maerlant gaat zich vanwege persoonlijke ervaringen specifiek inzetten voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Hiervoor zullen er dit jaar verschillende acties georganiseerd gaan worden, waarbij we ook de leerlingen zullen betrekken. Binnenkort volgt hierover meer informatie. 

Wil je meer weten of wil je ons team of een van de teamleden nu al sponsoren? Kijk dan op www.home-run.nl/teams/van-maerlant 


Terug