U bent hier:   VanMaerlant > Home

Belangrijke informatie over diploma-uitreiking
Bericht geplaatst op: 6-7-2016

Nu de eindexamens achter de rug zijn kunnen we de balans opmaken: zowel op basis als kader is 100% geslaagd en op GT 98%. Wederom een prachtig resultaat waar we als school trots op zijn.

Aanstaande donderdagmiddag 6 juli is de diploma-uitreiking in Sportcentrum Maaspoort, Marathonloop 1, 5235 AA te 's-Hertogenbosch. Alle geslaagden hebben hier inmiddels een uitnodiging voor ontvangen.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

• Om 13.15 uur: ontvangst met koffie/thee in de foyer van het Sportcentrum.
  • De geslaagde leerlingen verzamelen zich in de businessruimte bij hun mentor.
  • Om 14.00 uur: aanvang van het officiële gedeelte.
  • Na het officiële gedeelte is in de foyer, tot 17.00 uur, de gelegenheid onder het genot van een hapje en drankje het verblijf op Van Maerlant af te sluiten.

Graag willen we u nog informeren over het volgende:

• Gezien de capaciteit van de Businessclub van Sportcentrum de Maaspoort zien we ons genoodzaakt het aantal gasten per leerling tot maximaal 4 personen te beperken.
  • In het kader van de alcoholwetgeving worden alleen aan aanwezigen van 18 jaar en ouder alcoholhoudende dranken aangeboden.

Graag tot ziens op donderdagmiddag 6 juli a.s.

Team Van Maerlant