U bent hier:   VanMaerlant > Home

Schoolmusical "De 3 Musketiers" was echt genieten!
Bericht geplaatst op: 10-7-2017

De afgelopen dagen hebben we kunnen genieten van de musical De 3 Musketiers. En genieten was het! Met deze 5e musicalproductie, een samenwerking tussen Van Maerlant en de Bossche Vakschool, werd een gigantisch hoog niveau bereikt. Het oude, “lastige” verhaal werd door onze leerlingen springlevend gemaakt door hun geweldige zang- en acteerwerk en bovenal hun enthousiasme in de uitvoering.

Ouders, familieleden, collega’s en andere belangstellenden waren telkens vol lof. Dat blijkt ook uit de mooie recensies die in verschillende media terug te lezen zijn. Ook onze speciale gasten Fleur Cerini (nieuwe algemeen directeur) en Yvonne Kops (Raad van Bestuur van OMO) waren erg enthousiast.

Naast de prestaties van alle leerlingen hebben ook veel medewerkers zich ingezet voor deze musicalproductie. In het bijzonder de afdelingen horeca en techniek en onze facilitaire diensten. Maar bovenal was dit alles niet mogelijk geweest zonder de geweldige inzet van Geert-Jan, Sanne en Peggy. Dank!

Op naar volgend jaar: "ut Meske en ut Beest"!