U bent hier:   VanMaerlant > Home

Boeken bestellen vanaf NU mogelijk; storing Van Dijk opgelost
Bericht geplaatst op: 13-7-2017

Vanaf vandaag is het mogelijk om boeken voor het schooljaar 2017-2018 te bestellen via Van Dijk. Doe dit zo snel mogelijk, dan heeft u het pakket nog vóór aanvang van het nieuwe schooljaar in huis. Het boekenpakket wordt volledig door school betaald.

De schoolbenodigdheden dient u zelf aan te schaffen. Per vak staat aangegeven wat hiervoor nodig is. Bijv. schriften met ruitjes of lijntjes. Voor wiskunde is naast een geodriehoek en een passer, de rekenmachine "Casio FX-85ES plus" gewenst. Deze schoolbenodigdheden kunt u via Van Dijk bestellen, maar u mag ze ook in een andere winkel aanschaffen.

Wij willen de kosten voor u graag zo laag mogelijk houden, daarom hoeven de leerlingen zelf geen atlas aan te schaffen en zijn woordenboeken voor Duits en Engels alleen voor de bovenbouwleerlingen gewenst