Links

Via deze pagina willen wij websites onder uw aandacht brengen die mogelijk interessant zijn.

• Stichting "Mijn kind online"
    De stichting Mijn Kind Online is een kenniscentrum jeugd en media. Ze doen onderzoek naar en schrijven over kinderen en media. Dat doen ze voor ouders en professionals. Hun ambitie is dat alle kinderen media kunnen inzetten voor de eigen ontwikkeling, het eigen welzijn en dat van anderen.
    www.mijnkindonline.nl

• Slim!
    Slim.nl is dé webwinkel voor het VO voor legale software, hardware, tijdschriften, boeken en accessoires met hoge kortingen. Ook leerlingen en ouders kunnen software voor thuisgebruik bij ons bestellen. Slim.nl verkoopt producten van de grootste leveranciers, zoals Microsoft, Corel, Adobe, Norton en McAfee. Nadat je besteld hebt en wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij je bestelling meestal binnen een werkdag. Bestel je een download, dan kun je nog sneller aan de slag. Op https://slim.nl/Shop/Home/OverSlimnl.aspx  kun je alle informatie over Slim.nl vinden.

Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch